VERZEKERINGEN

Particuliere verzekeringen

Zorgeloos leven. Dat willen we allemaal. Uw gezin en gezondheid, daar bent u zuinig op. Net als op uw woning, auto en waardevolle spullen. Zekerwaard helpt u graag bij het beschermen van uw dierbaren en dierbare bezittingen, thuis en onderweg. Op basis van uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren, ontvangt u gericht advies. Zodat u er zeker van bent dat wanneer u, uw gezin of uw bezittingen iets overkomt, u kunt rekenen uw verzekering. Want schade alleen is al vervelend genoeg.

in_en_om_het_huis

In en om het huis

Inboedelverzekering
Een inboedelverzekering dekt schade of verlies van uw inboedel af, bijvoorbeeld als gevolg van brand, inbraak, vandalisme of waterschade.

Opstalverzekering
Een opstalverzekering dekt schade aan uw huis. U bent verzekerd als er sprake is van schade aan uw woning door zaken waar u zelf geen schuld aan heeft, zoals brand, water of storm.

autoverzekering

Onderweg

Motorvoertuigverzekering
Met een autoverzekering is schade aan of veroorzaakt door uw eigen auto verzekerd. Elke autobestuurder dient deze verzekering verplicht af te sluiten. Ook kunt u een motor-, brommer-, scooter-, fiets-, kampeer- of caravanverzekering afsluiten.

Reisverzekering
Een reisverzekering dekt o.a. materiële schade, maar ook medische kosten, noodhulp, extra kosten voor vervoer terug naar huis en annuleringskosten.

gezondheid

Gezondheid

Zorgverzekering
De zorgverzekering, voorheen ziektekostenverzekering, biedt dekking voor medische kosten. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie is het belangrijk goed te controleren of de dekking van uw zorgverzekering past bij de zorgkosten die u of uw gezinsleden maken, of verwachten te maken in de nabije toekomst.

zorg_voor_later

Zorg voor later

Financiële planning en pensioen
Voor het behalen van uw toekomstige doelstellingen is het belangrijk een duidelijk, passend financieel plan samen te stellen. Zekerwaard helpt u als ervaren adviseur graag bij het uitstippelen van uw financieel plan. Voor een zorgeloze, mooie toekomst.

rechtsbijstand

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsverzekering
Een verzekering die u beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De aansprakelijkheidsverzekering, biedt dekking voor schade aan zaken en letselschade.

Ongevallenverzekering
Bij blijvend letsel als gevolg van een ongeval keert de ongevallenverzekering een vastgesteld bedrag uit. De verzekering is er in verschillende vormen; voor uzelf, voor uw gezin, tijdens uw vakantie, of voor inzittenden en opzittenden van een motorvoertuig.

Rechtsbijstandverzekering
Heeft u te maken met een geschil, bijvoorbeeld op de werkvloer, of bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval? De rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning. Vrije advocaatkeuze is ook mogelijk.

Benieuwd naar wat Zekerwaard voor u kan betekenen?

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Zakelijke verzekeringen

Bij een eigen bedrijf komt veel kijken. Zo ook het afsluiten van de juiste verzekeringen. Kiest u ervoor om als zelfstandig ondernemer aan uw eigen toekomst te werken, dan is het belangrijk om te weten dat u vanaf het moment dat u uw onderneming start verantwoordelijk bent voor het afdekken van eventuele risico’s. Net als elke ondernemer, is ook uw bedrijf uniek. Dit vraagt om een verzekering, die aansluit op uw wensen. Zekerwaard helpt u graag bij het verzekeren van de risico’s, die u en uw bedrijf lopen. Zodat u zich volledig kunt richten op hetgeen waar u goed in bent: ondernemen.

bedrijfsaansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen claims op het moment dat u als ondernemer schade veroorzaakt. Ook de financiële gevolgen wanneer u (of uw product) letsel toebrengt aan de gebruiker zijn met deze verzekering gedekt. Deze dekking is tevens van kracht in het geval één van uw medewerkers schade veroorzaakt.

bedrijfsmiddelenverzekering

Goederen en Inventaris

Goederen- inventarisverzekering
Deze zakelijke inboedelverzekering verzekert schade aan uw bedrijfsinventaris. Dit betreft niet alleen apparatuur, maar ook goederen, voorraden en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waarin u als ondernemer actief bent. Werkt u vanuit huis, dan dekt uw particuliere inboedelverzekering in veel gevallen ook de schade aan uw zakelijke inventaris.

rechtsbijstand

Juridische hulp

Rechtsbijstandsverzekering
Een conflict met een leverancier, een klant die weigert te betalen of discussie over een verstrekte vergunning. Als zelfstandig ondernemer kun je te maken krijgen met zakelijke incidenten. De rechtsbijstandsverzekering komt op voor uw recht tijdens een zakelijk geschil. Onder meer de kosten van een advocaat, deurwaarder en proceskosten zijn via deze verzekering gedekt.

pensioenopbouw

Pensioenopbouw

Lijfrenteopbouwrekening
In tegenstelling tot werknemers in loondienst, bouwt u als eigen ondernemer geen pensioen op. Wilt u starten met het opbouwen van een pensioen? Zekerwaard staat voor u klaar. Samen ontdekken we welke oplossing het beste bij u en uw onderneming past en zorgen we voor uw inkomen voor later.

Benieuwd naar wat Zekerwaard voor u kan betekenen?

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN