OVER ZEKERWAARD

RUIM 20 JAAR ERVARING

Mijn naam is Erwin van Berkel. Vanaf 1995 ben ik werkzaam als verzekerings- en hypotheekadviseur, voor particulieren en zelfstandigen. Ik ben begonnen in de Zaanstreek bij Twiske Adviesgroep. In 2003 heb ik de overstap gemaakt naar Wil Stoop Assurantiën in Heerhugowaard.

In 2014 ben ik gestart als zelfstandige, onder het dak van Adviesgroep Het Raadhuis in Heerhugowaard. Per 1 oktober 2018 heb ik mijn werkzaamheden, onder eigen naam en adres, voortgezet als Zekerwaard Verzekeringen & Hypotheken. Als zelfstandig verzekerings- en hypotheekadviseur beschik ik over alle verplichte diploma’s en vergunningen. Daarnaast ben ik Erkend Financieel Adviseur, voorheen Erkend Hypotheekadviseur.

Als onafhankelijk adviseur ben ik niet gebonden aan verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers voor uw hypotheek. Er wordt veel gezegd en geschreven over onze branche. Juist hierdoor merk ik dat er veel behoefte is aan persoonlijk contact en betrokken, betrouwbaar advies. Goede verzekeringsvoorwaarden, scherpe premie, lage rente; ik zoek het voor u uit. Graag maak ik een afspraak met u.

Erwin van Berkel
Erwin van BerkelUw persoonlijke adviseur
072-2029287
06-53572938
info@zekerwaard.nl

Benieuwd naar wat Zekerwaard voor u kan betekenen?

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN